Arbetsgivare

Staffing Recruiting Header Image

Vi Hjälper Dig Att Hitta Den Rätta Medarbetaren, Kontakta Oss Idag

Står du inför en tillväxtfas och behöver förstärka kompetensen i ditt företag genom bemanning, extrapersonal eller är ni i behov av att rekrytera? Vi kan på ett träffsäkert och effektivt sätt hjälpa dig att tillsätta just den kompetens ditt företag är i behov av.

Bemanning

Behöver du personal akut eller har du lång framförhållning? Hur det än ser ut hittar du den spetskompetens du söker och behöver här hos oss. Vårt digitala arbetssätt hjälper ditt företag att hitta rätt kompetens då konsulten arbetar på distans i den mån ni önskar vilket gör att barriären ”platsberoende arbete” kan plockas bort. Vi arbetar både nationellt och internationellt vilket gör att vi kan hitta den bästa spetskompetensen till er oavsett om du söker inom Sverige eller ute i den övriga världen. När saker och ting lugnat sig hos er kan ni nöjda återgå till ert utgångsläge igen. Med Qualious slipper du tråkiga överraskningar såsom oväntade kostnader för sjukfrånvaro och genom oss ingår VAB och försäkringar som gör det lätt för dig att estimera dina kostnader.

Extrapersonal

Genom extrapersonal kan vi hjälpa dig att vid rätt tillfälle utöka arbetslaget med kandidater som står till förfogande för just denna typ av arbete genom ett distans- eller platsberoende arbetssätt. I vårt nätverk har vi många kompetenta studenter och frilansare som står redo att fylla ditt och ditt företags behov i den omfattningen ni önskar. Vi kan erbjuda extrapersonal med rätt kompetens oavsett om du söker nationellt eller internationellt. Med Qualious slipper du tråkiga överraskningar såsom oväntade kostnader för sjukfrånvaro och genom oss ingår VAB och försäkringar som gör det lätt för dig att estimera dina kostnader.

Rekrytering

Vi vet hur viktigt det är med kvalité på sina anställda och hur kostsamt det kan bli med en felrekrytering. Vi på Qualious hjälper er att öka era förutsättningar för tillväxt genom att hitta rätt person till ert företag. För oss handlar det inte om att hitta den mest kvalificerade kandidaten utan om att hitta den person som har rätt kvalifikationer för tjänsten och vi blir inte nöjda förrän vi hittar den perfekta matchningen. Som kund hos oss kan du välja om du vill ha hjälp med hela rekryteringsprocessen eller bara vissa delar. Vi tar fram den process som passar er bäst. På Qualious använder vi oss av en kompetensbaserad rekryteringsprocess där vi tillsammans med dig identifierar vilka kompetenser och personliga egenskaper som är essentiella för tjänsten. I vissa rekryteringsprocesser råder vi att använda personlighets- och begåvningstester (MAP och Matrigma) som en komplettering till den kompetensbaserade intervjun.

Vårt digitaliserade arbetssätt är utvecklat just för dig så att vi så snabbt, effektivt och träffsäkert som möjligt ska kunna hitta just den medarbetare som uppfyller era kompetenskrav vare sig det är nationellt eller internationellt. Vårt konsulturval ger er möjlighet att välja mellan flexibelt distansarbete eller ett traditionellt platsberoende arbetssätt.

Kontaktinformation

Integritetspolicy

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast internt, samt i kort, med de jobbsökande kandidater vi anser vara kompatibla med ert personalbehov. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU. För ytterligare information se vår integritetspolicy.

Verifiering

=

För att verifiera att du inte är en automatiserad bot så måste du svara på frågan till vänster. Efter att du svarat på frågan kan du skicka in din information och ansökan till oss här på Qualious.

Skicka

Efter att ni skickat in er förfågan kommer vi att hantera den och återkomma till er så snart som möjligt. Om er förfrågan är tidskänslig så går det alltid bra att kontakta oss per telefon (vardagar mellan 08:00 och 18:00).

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.