sv Svenska

Arbetsgivare

Staffing Recruiting Header Image

Vi hjälper dig att hitta den rätta medarbetaren, kontakta oss idag.

Står du inför en tillväxtfas och behöver förstärka kompetensen i ditt företag eller är ni i behova av att rekrytera? Vi kan på ett träffsäkert och effektivt sätt hjälpa dig att tillsätta just den kompetens ditt företag är i behov av.

Vårt digitaliserade arbetssätt är utvecklat just för dig så att vi så snabbt, effektivt och träffsäkert som möjligt ska kunna hitta just den medarbetare som uppfyller era kompetenskrav. Vårt konsulturval ger er möjlighet att välja mellan flexibelt distansarbete eller ett traditionellt platsberoende artbetssätt.

Vi erbjuder också alltid personlig vägledning om detta skulle föredras.

Kontaktinformation

Verksamhet & Behov

Filer

Om du vill bifoga en fil med en längre beskrivning av tjänsten och ert personalbehov så gårt det bra också. Du kan bifoga Word, PDF och RTF filer.

Integritetspolicy

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast internt, samt i kort, med de jobbsökande kandidater vi anser vara kompatibla med ert personalbehov. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU. För ytterligare information se vår integritetspolicy.

Verifiering

=

För att verifiera att du inte är en automatiserad bot så måste du svara på frågan till vänster. Efter att du svarat på frågan kan du skicka in din information och ansökan till oss här på Qualious.

Skicka

Efter att ni skickat in er förfågan kommer vi att hantera den och återkomma till er så snart som möjligt. Om er förfrågan är tidskänslig så går det alltid bra att kontakta oss per telefon (vardagar mellan 08:00 och 18:00).

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

FÖLJ OSS – SOCIAL MEDIER
NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.

© Qualious 2018. All Rights Reserved.