Arbetssökande

Job Searching Header Image

Vi Hjälper Dig Att Hitta Ditt Nya Jobb, Registrera Dig Hos Oss Idag

Vi är alltid på jakt efter drivna och kompetenta medarbetare som på ett professionellt sätt alltid ser till kundens bästa. Som konsult hos oss vet du alltid att vi följer de riktlinjer och föreskrifter som gäller för branchen.

Vårt digitaliserade arbetssätt är utvecklat just för dig så att du så snabbt, effektivt och träffsäkert som möjligt ska kunna förmedla vad du söker så att vi direkt kan hjälpa dig.

Nedan skickar du in en spontanansökning – Registrera ditt CV och bli tillgänglig som jobbsökande hos oss idag.

Vill du ansöka om en specifik ledig tjänst så hittar du våra tillgängliga tjänster under Tillgängliga Jobb.

Kontaktinformation

Länkar

Karriär & Utbildning

Arbete & Framtid

Filer

Integritetspolicy

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast internt, samt i kort, med de arbetsgivare som kontaktar oss. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU. För ytterligare information se vår integritetspolicy.

Verifiering

=

För att verifiera att du inte är en automatiserad bot så måste du svara på frågan till vänster. Efter att du svarat på frågan kan du skicka in din information och ansökan till oss här på Qualious.

Skicka

Efter att du skickat in din ansökan till oss så kommer vi att direkt skicka ut en bekräftelse på att vi mottagit din registrering.


Om du har frågor under tiden som vi jobbar med att hitta det rätta jobbet just för dig så går det alltid bra att kontakta oss per telefon (vardagar mellan 09:00 och 17:00) eller via vårt kontaktformulär.

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.