Företagare

Freelance Form Header Image

Vi Hjälper Dig & Ditt Företag Att Hitta Nya Kunder, Registrera Dig Som Entreprenör/ Egenföretagare Idag

Är du entreprenör/egenföretagare med kvalificerad erfarenhet inom något av våra områden? Vill du samarbeta med oss för att få möjlighet att hitta ditt nästa spännande och utvecklande uppdrag?

Registrera dig hos oss så hjälper vi dig att hitta nya kunder som kan få din verksamhet att växa. Vi får löpande in nya jobbförfrågningar som vi matchar digitalt med de entreprenörer / egenföretagare som har registrerat sig hos oss.

Nedan skickar du in ditt CV och ett personliga brev med information om vilka uppdrag som intresserar dig – Efter att vi mottagit din ansökan startar vi vår digitala matchningsprocess och så fort vi får en träff kontaktar vi dig för vidare samarbete.

Välkommen!

Kontaktinformation

Länkar

Kunskaper & Uppdrag

Integritetspolicy

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast internt, samt i kort, med de arbetsgivare som kontaktar oss. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU. För ytterligare information se vår integritetspolicy.

Verifiering

=

För att verifiera att du inte är en automatiserad bot så måste du svara på frågan till vänster. Efter att du svarat på frågan kan du skicka in din information och ansökan till oss här på Qualious.

Skicka

Efter att du skickat in din ansökan till oss så kommer vi att direkt skicka ut en bekräftelse på att vi mottagit din registrering.


Om du har frågor under tiden som vi jobbar med att hitta det rätta jobbet just för dig så går det alltid bra att kontakta oss per telefon (vardagar mellan 09:00 och 17:00) eller via vårt kontaktformulär.

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.