Kontakt

Contact Form Header Image

Om Du Har Frågor, Kontakta Oss Så Hjälper Vi Dig!

Om du har frågor som rör något av våra affärsområden, om vad vi kan erbjuda ditt företag, om digital marknadsföring, om vad vi kan hjälpa dig som entreprenör/egenföretagare med, om hur du söker jobb eller vilka anställningsvillkor som gäller för dig som konsult mm så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Kontakt

Integritetspolicy

De personuppgifter vi behandlar om dig delas endast internt. Vi kan även komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU. För ytterligare information se vår integritetspolicy.

Verifiering

=

För att verifiera att du inte är en automatiserad bot så måste du svara på frågan till vänster. Efter att du svarat på frågan kan du skicka in din information och ansökan till oss här på Qualious.

Skicka

Efter att ni skickat in er förfågan kommer vi att hantera den och återkomma till er så snart som möjligt. Om er förfrågan är tidskänslig så går det alltid bra att kontakta oss per telefon (vardagar mellan 09:00 och 17:00).

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.