sv Svenska

Tillgängliga Jobb

Job Search Listing Header Image Slimmed

Hitta drömjobbet

Känner du att det är dags för något nytt och mer spännande? Kanske har du påbörjat jakten på ditt drömjobb. Qualious är alltid på jakt efter ny inspirerande kompetens och vi får kontinuerligt in nya platsannonser från våra uppdragsgivare som letar efter deras nya medarbetare.

Genom Qualious kan du arbeta som uthyrd konsult, bli rekryterad till en tjänst direkt hos någon av våra uppdragsgivare eller till och med hitta ett extrajobb som student . Vi hjälper dig gärna att hitta ett jobb som uppfyller de önskningar du har.

Nedan kan du söka igenom de platsannonser som vi har tillgängliga och direkt skicka in ditt CV och personliga brev.

Sök bland alla våra lediga jobb!

Frilans, Heltid
Stockholm, Uppland
Upplagt 3 dagar sedan

Är du en vattenbilningsoperatör med erfarenhet av att arbeta med högtrycksvatten och har betongkunskap? Då är ser vi fram emot just din ansökan!

Läs mer

Deltid, Frilans, Heltid
Gästrikland, Gävle
Upplagt 5 dagar sedan

Vi på Qualious söker strukturerade och flexibla ekonomer för framtida uppdrag. Som konsult och ekonom hos oss får du möjlighet till konkurrenskraftiga erfarenheter från olika typer av organisationer. Dessutom kan du bygga upp ditt professionella nätverk och få tillgång till värdefulla kontakter.

Läs mer

Frilans, Heltid
Stockholm, Uppland
Upplagt 2 veckor sedan

Trivs du med att vara spindeln i nätet? Brinner du för att göra det så lätt som möjligt att producera och bygga? Vill du ha en tekniskt och socialt utmanade roll? Då är du arbetsledaren vi söker!

Läs mer

Deltid, Frilans, Heltid
Uppland
Upplagt 2 veckor sedan

Har du ett gediget intresse för programmering och produktionsteknik? Är du en utvecklare och problemlösare som inspireras av att höja kvalitén med hjälp av automatiserade lösningar? Då vill vi gärna veta mer om dig så dra dig inte för att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer

Frilans, Heltid
Gästrikland, Gävle
Upplagt 4 veckor sedan

Är du en vass löneadministratör som brinner för service och lagarbete? Trivs du i en administrativ roll med fokus på siffror och effektivt arbete? I så fall önskar vi gärna veta mer om dig, tveka inte med att skicka din ansökan till oss redan idag! 

Läs mer

Frilans, Heltid
Stockholm, Uppland
Upplagt 1 månad sedan

Har du erfarenhet som platschef och har fokus på planering, produktion och lönsamhet? Då är det dig vi söker!

Läs mer

Deltid, Extrajobb, Frilans, Heltid
Gästrikland, Gävle
Upplagt 1 månad sedan

Brinner du för IT Service Management (ITSM) och är Incident- och/eller Problem Manager? Är du en strukturerad, serviceinriktad och driven person? Då ser vi fram emot din ansökan!

Läs mer

Deltid, Extrajobb, Frilans, Heltid
Gästrikland, Gävle
Upplagt 1 månad sedan

Är du ekonomiassistent och har ett stort systemintresse och är serviceinriktad? Blir du mest inspirerad i en bred roll där du får arbeta med varierade uppgifter med möjlighet att ge stöd och support till andra delar av organisationen och skapa värde för kunden? Då är det dig vi söker!

Läs mer

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

FÖLJ OSS – SOCIAL MEDIER
NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.

© Qualious 2018. All Rights Reserved.