sv Svenska

Tillgängliga Jobb

Job Search Listing Header Image Slimmed

Hitta drömjobbet

Känner du att det är dags för något nytt och mer spännande? Kanske har du påbörjat jakten på ditt drömjobb. Qualious är alltid på jakt efter ny inspirerande kompetens och vi får kontinuerligt in nya platsannonser från våra uppdragsgivare som letar efter deras nya medarbetare.

Genom Qualious kan du arbeta som uthyrd konsult, bli rekryterad till en tjänst direkt hos någon av våra uppdragsgivare eller till och med hitta ett extrajobb som student . Vi hjälper dig gärna att hitta ett jobb som uppfyller de önskningar du har.

Nedan kan du söka igenom de platsannonser som vi har tillgängliga och direkt skicka in ditt CV och personliga brev.

Sök bland alla våra lediga jobb!

Deltid, Extrajobb, Frilans, Heltid
Gästrikland, Gävle
Upplagt 1 månad sedan

Är du en driven dataingenjör som är en fena på programmering men även på att planera, presentera, bygga samt underhålla system som styr teknik? Då vill vi gärna veta mer om dig!

Läs mer

Frilans, Heltid
Gästrikland, Gävle
Upplagt 1 månad sedan

Är du en driven och nyfiken materialingenjör som brinner för att arbeta med allt från utveckling av provmetoder till besök hos både leverantörer och kunder? Då ser vi fram emot just Din ansökan!

Läs mer

Deltid, Frilans, Heltid
Uppland
Upplagt 3 månader sedan

Har du ett gediget intresse för programmering och produktionsteknik? Är du en utvecklare och problemlösare som inspireras av att höja kvalitén med hjälp av automatiserade lösningar? Då vill vi gärna veta mer om dig så dra dig inte för att skicka in din ansökan redan idag!

Läs mer

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

FÖLJ OSS – SOCIAL MEDIER
NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.

© Qualious 2018. All Rights Reserved.