Om Qualious

”Vi hjälper människor och företag att optimera sina förutsättningar för tillväxt genom skräddarsydda lösningar” – Katarina Änglahjort – Grundare & VD

Kort Om Oss

Vi är ett digitaliserat, miljövänligt och språk rikt företag som fokuserar på att matcha rätt kompetens med rätt jobb oavsett om arbetet sker på distans eller direkt på plats. Vi hjälper även företag att öka medvetenheten kring bolaget och dess varumärke med dagens absolut mest populära metod, digital marknadsföring.

Idag är vi banbrytande inom digital bemanning och rekrytering och vi jobbar aktivt med att fortsätta utveckla vår innovativa digitala plattform för arbetssökande, arbetsgivare och entreprenörer/egenföretagare. Ett av våra viktigaste mål är att hjälpa dig att hitta ditt drömjobb, den perfekta medarbetaren eller den bästa kunden så snabbt och träffsäkert som möjligt genom skräddarsydda lösningar oavsett om det är nationellt eller internationellt.

Vår affärsidé grundar sig på att hitta den perfekta matchningen just för dig då hela arbetsprocessen sker digitalt vilket öppnar många vägar till att kunna hitta drömjobbet, den vassaste och bästa kompetensen på marknaden till företaget eller rätt kund till ditt företag.

Våra kompetensområden är:

  • Ekonomi, Inköp & Marknadsföring
  • IT
  • Kontor, Administration & HR
  • Logistik & Industri

Språkriktighet är en mycket viktig del av vår affärsidé vilket öppnar upp vår träffsäkerhet samt gynnar det digitaliserade arbetssättet vi använder oss av. Vi fokuserar även 100% på att bolaget och alla involverade processer ska vara miljövänliga.

På Qualious bryr vi oss om och stärker individer, både våra anställda och de vi möter i vår vardag. Hos oss bidrar alla med personlighet, arbetsglädje och engagemang både hos våra kunder och i team Qualious.

Värdegrund

I grunden år vår organisation uppbyggd på lojalitet och flexibilitet med individen i fokus. Våra värdeord är lojalitet, flexibilitet och kundnöjdhet.

Mission

Vårt mål är att alltid hitta rätt matchning på ett så flexibelt och snabbt sätt som möjligt.

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.