sv Svenska

Logistik & Industri

Warehouse Truck Header Image

Att Jobba Med Logistik

Är du flexibel, positiv och har lätt för att hantera förändringar med tidsscheman, växlande arbetsuppgifter och vilka personer du jobbar med? Är du en fena på att hantera stress, planera och organisera de många uppgifter som ska prioriteras, i så fall har du kommit helt rätt. Vi försörjer våra uppdragsgivare med den kompetens dom söker inom en rad yrkesområden (se lista nedan) och vi hjälper gärna till med att ställa din kunskap och professionalism till deras förfogande.

Att arbeta med Logistik innebär ofta att du har varierande arbetsuppgifter och att du på ett behjälpligt sätt måste förstå vad kunderna vill ha för att kunna hjälpa dem på ett smidigt sätt

Dina arbetsuppgifter och hjälpmedel kan också många gånger skilja sig åt beroende på var du arbetar. Som oftast vill företag att du har kompetens och kunskaper inom många olika arbetsområden för att du ska kunna rotera mellan olika avdelningar och stationer.

När du arbetar som konsult genom oss inom Logistik får du chans att arbeta i många olika arbetskulturer för att se vilken modell som passar dig bäst.

Yrkesområden

  • Ingenjör
  • Teamleader
  • Orderhanterare
  • Lagerarbetare
  • mfl.

Är du redo att börja söka jobb direkt eller vill du hellre ha personlig hjälp med att hitta ett jobb inom Logistik som passar dig?

Klicka på det alternativ nedan som bäst passar dig och börja äventyret med att hitta ditt drömjobb idag!

Sök Jobb DirektPersonlig Hjälp

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

FÖLJ OSS – SOCIAL MEDIER
NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.

© Qualious 2018. All Rights Reserved.