sv Svenska

Hälsa & Sjukvård

Care Giving Header Image

Att Jobba Med Omvårdnad & Vårdadministration

Brinner du för att med ett stort hjärta hjälpa människor i livets olika stadier? Är du servicemindad och alltid ser till individens bästa, i så fall har du kommit helt rätt. Vi försörjer våra uppdragsgivare med den kompetens dom söker inom en rad yrkesområden (se lista nedan) och vi hjälper gärna till med att ställa din kunskap och professionalism till deras förfogande.

Att arbeta med Omvårdnad och Vårdadministration är inte bara ett viktigt humanitärt och administrativt arbete inom vårt samhälle utan kräver också stor social kompetens och hjälpsamhet.

Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på var du arbetar. Du står inte bara för omsorg och service till sjuka, gamla eller till personer med funktionsnedsättning/funktionsvariation utan också för de viktiga fortlöpande administrativa uppgifterna. Du jobbar ofta i team och dina insatser är alltid avgörande för människors välbefinnande.

När du arbetar som konsult genom oss inom Omvårdnad och Vårdadministration får du chans att arbeta i många olika arbetskulturer för att se vilken modell som passar dig bäst.

Yrkesområden

  • Ingenjör
  • Läkare
  • Sjuksköterska
  • Barnmorska
  • Psykolog
  • Sekreterare
  • mfl.

Är du redo att börja söka jobb direkt eller vill du hellre ha personlig hjälp med att hitta ett jobb inom Omvårdnad och Vårdadministration som passar dig?

Klicka på det alternativ nedan som bäst passar dig och börja äventyret med att hitta ditt drömjobb idag!

Sök Jobb DirektPersonlig Hjälp

Qualious AB

Norra Skeppsbron 5B
80310 Gävle
Sweden

Tel: +46.73.575.33.65
Org.nr: 559167-8346

Kontakta Oss

FÖLJ OSS – SOCIAL MEDIER
NYHETER
Missa aldrig någon viktig information, prenumerera på våra aktuella händelser och nyheter.

© Qualious 2018. All Rights Reserved.